kirppis myyrmäki

Myyrkirppis

Myyrmäki-hallin kirpputori kirppis. Kevään 2018 kirpputorit järjestetään 14.-15.4, 21.-22.4, 28.-29.4, 5.-6.5 ja 19.-20.5 Myyrmäki-hallissa (Raappavuorentie 10).

Myyrmäki-hallin kirpputori – Myyrkirppis

Pysäköintitilaa löytyy Myyrmäki-hallin molemmilta puolilta reilusti. Huomaattehan, ettei hallin seinustoille saa jättää autoja.

Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset

Myyrmäki-hallin kirpputorit ovat jo käsite. Myyrmäen Urheilupuisto sijaitsee keskellä vilkkainta pääkaupunkiseutua, Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien sekä Kehä I:n ja …

Bella Itsepalvelukirpputori

Itsepalvelu kirpputori

Myyrkirppis – 10 Photos – Website – Raappavuorentie 10

Myyrkirppis, Vantaa. 1.2K likes. Myyrmäki-hallin kirppis jatkaa toimintaansa. Kevään kirppisvaraukset myyrkirppis.fi

Myyrmäki-hallin kirppiskausi alkaa lauantaina | Vantaan

Kirppis on avoinna lauantaina 18. huhtikuuta ja sunnuntaina 19. huhtikuuta kello 10–14. Myyrmäki-hallin (Raappavuorentie 10) kevään kirpputorikausi käynnistyy ensi viikonloppuna. Muut kirpputoriviikonloput ovat 25.–26. huhtikuuta, 2.–3. toukokuuta, 16.–17. toukokuuta ja 23.–24. toukokuuta.

Pelastusarmeijan Kirpputori – Myyrmäki – Vantaan …

Pelastusarmeijan Kirpputori – Myyrmäki – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä!

Myyrmäkihallin kirppis | Kirppikset.info

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon …

Reviews: 12

Fida Vantaa, Myyrmäki | Kirppikset.info

Kommentoitaessa julkaisua Fida Vantaa, Myyrmäki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita.

Reviews: 7

Bella itsepalvelukirpputori Vantaa – Myyrmanni

Olemme itsepalvelukirpputori & Antiikkimyymälä. Noin 200 myyntipöytää takaavat mahtavan myyntikokemuksen kaikille.