keltainen kakka lapsella

Tiedä tämä kakasta – Uutisia vatsasta – Vatsa

Vatsaklinikka Haluatko eroon kiusallisista vatsan ja suoliston vaivoista? Vatsaklinikasta voit lukea ruoansulatuselinten hyvinvoinnista ja hoidosta.

Miksi uloste on mustaa, vihreää tai punaista? | Me Naiset

– Tyypillistä ulosteelle on, että ei ole yletöntä pahaa hajua. Se säilyttää tullessaan koko lailla muotonsa ja uppoaa pyttyyn veden alle niin kuin normaali kakka tekee, Vähäsantanen tokaisi. – Väri ei ole aina tasainen, enkä suosittelisi vertailemaan sitä värikartan kanssa päivästä toiseen.

Millainen kakka on normaalia lapsella? | Vauva | Vau.fi

Kakan koostumus muuttuu lapsen parin ensimmäisen elinvuoden aikana suuresti, joten on tärkeää tietää, millainen kakka on ”normaalia” missäkin vaiheessa. Kakan määrä, koostumus, väri ja haju ovat tärkeitä tietoja, kun haluat tarkkailla vauvan ja lapsen vointia. Millainen kakka on normaalia lapsella?

Terveyskirjasto – Duodecim

Jos lapsella esiintyy lievien vatsavaivojen ohella lämpöilyä, väsymystä, anemiaa tai suoliston verenvuotoa, tilanne on aina syytä tutkia sairaalassa. Mikä on ummetusta? Lapsen ulostamistiheys on varsin vaihtelevaa.

Keskustelu – Ulosteen väri ja ruokavalio | Lääketiede ja

Olen ollut huomaavinani, että kakka ei haise juuri ollenkaan pahalta silloin, kun olen syönyt ”oikein” ja suoli toimii. Esimerkiksi karkit saavat kaaaamean, usein kumimaisen hajun aikaiseksi, ilmavaivoista nyt puhumattakaan.

Lapsi 3-vuotta, kakka aivan vaalea, beigen väristä

Juuri tänään tuli se jenkkien ”mahtava” Lääkärit-ohjelma, jossa oli pieni poikavauva, jonka kakka oli vaaleaa ollut jo jonkun aikaa ja se äiti ei ollut rekisteröiny asiaa kunnolla. Sillä pojalla oli just maksassa/sappiteissä jotain häikkää ja kävi leikkaukses.

Tämän kakkasi kertoo sinusta – iltalehti.fi

Kakka harvemmin tuoksuu hyvältä, mutta välillä se voi haista normaaliakin pahemmalta. Mikäli hajuhaitat jatkuvat pitkään, tai ovat poikkeuksellisen karmaisevia, voi olla syytä kääntyä lääkärin puoleen .

Tuliko aamukakka? Tällaista on terve uloste – Uutisia

– Tuleeko kakka kurana – näin vältät ripulin. Uloste ei saa kellua. Kelluva uloste voi johtua vaikeuksista ruuansulatuksessa. Elimistö ei pysty käsittelemään ruuan rasvaa tai muita ravintoaineita. Vessanpöntöllä ei kannata lukea. Mitä enemmän aikaa vietät huussissa, sitä enemmän tuotat suolistollesi stressiä.

Terveyskirjasto – Duodecim

Suolistotulehdus (Gastroenteritis acuta eli gastroenteriitti) on hengitystietulehdusten lisäksi hyvin tavallinen lasten sairaus. Puolet lapsista on …

Vaipat ja kakka – Vauva – Sinun vaiheesi – Libero

Vaipat ja kakka Pienten lasten uloste on normaalisti vihreänmustaa, keltaista tai vihreää. Uskomatonta mutta totta: sinäkin voit kiinnostua ulosteesta – siis …