käteisen tallettaminen

TalletusOtto – kysymyksiä ja vastauksia – Otto

TalletusOtto-automaatilla tallettaminen on helppoa. Laite opastaa käyttäjää vaihe vaiheelta: Syötä sirukortti (Valitse ”debit”, jos käytössä on yhdistelmäkortti) Anna tunnusluku; Valitse ”Talletus” Ota kortti; Syötä setelit seteliaukkoon ja kolikot kolikkoaukkoon; Ota kuitti. 3.

TalletusOtto – automaatit | Nordea.fi

Tallettaminen onnistuu kun käytössäsi on Nordea Suomen Visa Debit-, Visa Electron- tai MasterCard/Visa- yhdistelmäkortti, jossa on debit-ominaisuus. Yritysasiakkailla talletus on mahdollinen Business Visa debit -kortilla.

Nosta ja talleta käteistä kassalla | Arjen raha-asiat | S

Käteisen nostaminen korttioston yhteydessä muissa kuin S-ryhmän kaupoissa . S-Etukortti Visalla voit nostaa käteistä pankkikorttioston yhteydessä myös muiden kuin S-ryhmän kauppojen kassoilta. Käteisnosto on mahdollista Cash back -palvelua tarjoavissa liikkeissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Käteisen tallettaminen tilille. – Pankit – Suomi24 …

Käteisen tallettaminen vaatii tilin toisessa pankissa, josta verkkopankin avulla on siirrettävä raha Tapiola Pankin tilille. Näiden vuosien aikana homma ei ole ollut sinänsä ongelma, kun ei ole ollut talletettavaa ja rahan nostoon on riittänyt automaatti.

Käteinen ei tahdo aina kelvata pankeille – Taloussanomat

Maksukortit jyräävät nykypäivänä, ja käteisen rahan tallettaminen omalle tilille voi joissain tapauksissa muuttua varsinaiseksi ponnistukseksi. Pankki haluaa rahasi, mutta ei …

Mikko, 58, ei saanut talletettua käteistä vaimonsa tilille

Siilinjärveläinen Mikko Pitkänen, 58, yritti tallettaa käteisenä 680 euroa vaimonsa tilille asuntolainan maksua varten, mutta Osuuspankki ei sitä sallinut.

Säästönsä automaatilla tallettanut yllättyi – sai kutsun

Vaatimattomien säästöjen tallettaminen automaattiin herätti pankissa kysymyksiä.

Keskustelu – Jos vien pankkiin käteistä kerralla 3500e

Vierailija: ”ja haluan ne tililleni, epäilläänkö minua rahanpesusta tms. vai pitääkö viedä pienemmissä erissä?”. ”kun myimme kakkosautomme pois, ja ostaja maksoi puolet käteisellä ja puolet tilille suoraan. Eivät kyselleet mitään, itse kerroimme että autokaupoista. Mitään ei tarvinnut täyttää tms.”.

Palveluhinnasto henkilöasiakkaille – OP – OP

Hae palveluhinnastot paikkakunnan, pankin tai konttorin nimellä. Kirjautumalla verkkopalveluun, näet oman pankkisi palvelumaksut.

Kehtaako tätä edes kysyä – Miten talletan rahaa S-Pankin

Käteistä voi tallettaa maksutta omalle S-Tilille S-ryhmän toimipaikkojen kassoilla ja S-Pankin asiakaspalvelupisteissä. Myös käteisen nostaminen on mahdollista. Kassalla käteistä tallettaessasi tarvitset mukaan talletettavan summan lisäksi voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen sekä S-Tiliin liitetyn S-Etukortti Visa Debit -korttisi.