kalat ja kaksonen

Kalat ja Kaksonen – Kaksoset – Suomi24 Keskustelut

Kalat eivät pysy menevän kaksosen tahdissa, kaksonen on liian epävakaa ja viileä kumppani kaloille, jotka tarvitsevat alituiseen henkistä turvallisuuden ja pysyvyyden tunnetta, jotta voisivat olla parisuhteessaan onnellisia.

kaksonen-kala liitto | Keskustelu | Anna

Nov 10, 2005 · Täällä yksi pariskunta, joilla merkit toisinpäin, eli kalat nainen ja kaksonen mies. Kesällä mentiin naimisiin ja meillä on tilanne niin, että kun menee hyvin, menee erittäin hyvin, kun tulee riittaa niin mökötetään ja …

Rakkaushoroskooppi: Tämä tähtimerkki sopii juuri sinulle

Ovatko Kalat ja Leijona vastustamaton vai vaarallinen yhdistelmä? Löytyykö Oinaalta ja Ravulta yhteistä intohimoa? Ota selvää, mikä tähtimerkki sopii …

Kattava rakkaushoroskooppi paljastaa sielunkumppanisi – ja

Kalat tarvitsee ravun kaltaisen tunteellisen merkin puolisokseen. Molemmat ovat virittyneitä tunnetaajuudelle ja voivat olla toistensa seurassa oma itsensä. Rapu on luonnostaan suojeleva, ja kalat rakastaa tulla suojelluksi. Ehdoton ei: Vaaka on liian looginen tunteellisille kaloille. Hän on tuo riidoissa esille kovat faktat ja saa kalat kyyneliin.

Horoskooppien yhteensopivuus: sinulle sopivin

Muut hyvät ja yhteensopivat kumppanit olisivat härkä ja neitsyt! Skorpioni (23.10. – 22.11.): Astrologia suosittelee skorpionille rapua, kaloja tai toista skorpionia. Tilastot: Kalat paras vaihtoehto, eli astrologien kanssa olemme yhtä mieltä tästä. Muut hyvät vaihtoehdot skorpionin kumppaniksi ovat härkä ja neitsyt.

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus | Anna.fi

Olen kaksonen ja olin yhdessä 18 vuotta neitsyen kanssa. Muka epäyhteensopiva merkki. Erosin sitten kumppanista ja rakastuin ensinäkemältä sydänjuuriani myöten toisen mukamas epäyhteensopivan merkin eli kalat kanssa.

kaksonen ja kala yhteen sopi tai ei? – Kalat – Suomi24

Kalat / kaksonen suhde on eräänlainen yö ja päivä yhdistelmä, tasapainoton, jatkuvasti tavallaan järkyttävä tuttavuus. Kaksonen rakastaa ympärillään vauhtia ja suuria …

Rakkaushoroskooppi – Astro.fi – Yhteytesi universumiin

Tervetuloa seuraamaan kirjoituksiani. Kirjoitan Seppona, astrologina tai sekä että. Jaan tuntojani juuri silloin, kun tapahtuu – välillä useammin ja välillä harvemmin. Saat myös mahdollisuuden tutustua tarjouksiimme ja kilpailuihimme.

Horoskooppi.com – Aikuisen luonnekuvaus

Kuten Skorpioni, Kalat on myös taipuvainen mystiikkaan, ja astrologeissa, selvänäkijöissä, mystikoissa ja henkiparantajissa on runsaasti tämän merkin edustajia. Taipumukset tulevat useimmiten näkyviin jo nuorella iällä ja vaikka henkimaailman asiat jäisivät jossain vaiheessa taka-alalle, ne pompahtavat taas tietoisuuteen ennemmin tai myöhemmin.

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko …

Hei pitää hyvin paikkansa neitsyt ja kalat sopii hyvin yhteen. Meillä on lapsikin joka on pikku härkä poika. Hän on aurinko lapsi meille.