jäätilanne 2017

Jäätilanne – Ilmatieteen laitos

Siinä esitetään sen hetken jäätilanne, murtajien sijainnit ja Itämeren alueen liikennerajoitukset. Yksinkertaistettu kartta päivittyy viikoittain viimeistään tiistaiaamuna. Siinä ilmoitetaan jäällinen alue, tasaisen jään mitattuja paksuuksia ja meriveden pintalämpötila portaittain muuttuvalla asteikolla.

Vesitilannekartat: Järven jäänpaksuus – www.ymparisto.fi

Vesitilannekartat: Järven jäänpaksuus Vesitilannekartat Valunta / Tulvatilanne Vedenkorkeus Tulvavaara Vuorokausisadanta

Jäätalvi 2016/2017 – Ilmatieteen laitos

Leuto jäätalvi 2016-2017. Jäätalvi 2016-2017 oli leuto ja jäätalven huippukohta koettiin 12. helmikuuta, jolloin jäätä esiintyi 88 000 km² alueella. Talven laajin jäätilanne koettiin 12.2, jolloin jäätä oli 88 000 km 2 ja alusten jäissä kuljettavat matkat Pietarista124 mpk ja Kemistä 202 mpk.

Jäätilanne | HS.fi

Jäätilanne 19.3.2016 14:30 Ympäristökeskus: Turistit pois Etelä-Suomen järvien jäiltä Jäiden paksuus voi olla mittauspaikalla kohtuullinen, mutta virtapaikat ovat jo petollisia.

Tampereen Satamatoimisto – Home | Facebook

May 22, 2017 Pohjoismai den suurin sisävesisa tama, mutta ei toimivaa septityhje nnystä! Luvattu on toki monta vuotta, joten joku ymmärrys asian tarpeellis uudesta lienee.

3.9/5(18)

www.ymparisto.fi – Vesistöjen jäänpaksuus

HUOM! ARVOT OVAT TARKISTAMATTOMIA. KUVAT PÄIVITTYVÄT AUTOMAATTISESTI ILMAN MANUAALISTA TARKISTUSTA. Vesistöjen jäänpaksuus. Huomio! Jäänpaksuusmittaukset edustavat vain kyseistä paikkaa ja ovat siten ohjeellisia, eikä niitä voi yleistää koskemaan laajoja alueita.

KALAMIES.COM – Jään paksuus

”Ihmiset aina moittivat olosuhteita ja ympäristöä. Minä en usko olosuhteisiin. Pystyvät ihmiset tässä maailmassa ovat niitä, jotka etsivät toiminnalleen oikeita olosuhteita, mutta elleivät löydä, tekevät ne” (Shaw)

Jäätilanne – Järviwiki

Kartalla on korkeintaan 10 päivän ikäisiä havaintoja jäätilanteesta. Viranomainen. Asiantuntija

Ymparisto > Vesitilanne – jäänpaksuus

Jäätilanne. Julkaisu. Suomen vesistöjen jääolot (2005) Ymparisto.fi on valtion ympäristöhallinnon yhteinen verkkopalvelu. Lisää

Vesistöennusteet: Vuoksen vesistöalue – www.ymparisto.fi

Vuoksen vesistössä maaperä on edelleen kuivaa tavallista vähäsateisemman kesän johdosta eikä viikon vaihteelle ennustetuilla sateilla ole suurta vaikutusta valuntaan.