iskender varkaus

İskender kebab pizzeria varkaus – Home – Varkaus – …

İskender kebab pizzeria varkaus, Varkaus (kaupunki). 1.6K likes. Kebab ja pizzat

4.9/5(95)

Iskender Kebab Pizzeria – Pizza – Kauppakatu 50, Varkaus

1 review of Iskender Kebab Pizzeria ”Very good kebab and reasonable prices with friendly service. Extra points for possibility to change …

4/51 Yelp review

Iskender Kebab Pizzeria, Varkaus – Restaurant Reviews

Aug 01, 2017 · Iskender Kebab Pizzeria, Varkaus: See 15 unbiased reviews of Iskender Kebab Pizzeria, rated 4 of 5 on TripAdvisor and ranked #4 of 18 restaurants in Varkaus.

4/4(15)

İskender kebab pizzeria varkaus, Varkaus – findglocal.com

Varkaus, 78250 . Hei Sinä! Rosso on tuonut palasen aitoa Italiaa Suomeen jo yli 30 vuoden ajan. Meille voit tulla koska tahansa: juhlan kunniaksi, arkisesti lounaalle, kun …

Iskender Kebab Pizzeria, Varkaus – Restaurant reviews

Iskender Kebab Pizzeria, #1 among Varkaus restaurants: 273 reviews by visitors and 100 detailed photos. This restaurant has received 4.6 on Google and 4.9 on Facebook. Find on the map and call to book a table.

Iskender Kebab Pizzeria, Varkaus: Arvostelut | Eat.fi

Kebab ranskalaisilla parasta mitä olen syönyt. Tulinen kastike voisi kyllä mielestäni olla hieman tulisempaa, mutta Iskender muuten 5/5. …

5/5(13)

Iskender Kebab Pizzeria – Visit VarkausVisit Varkaus

Iskender offers you delicious kebab and pizza meals in Taulumäki!

kebabille.com

Iskender taitaa olla Varkauden ainut kebab ravintola joka vetää asiakkaita kaukaakin syömään. Pakkohan se on myöntää että sieltä saat parhaimmat pizzat ja kebabit kun ikinä mistään. Palvelu on hyvää mutta ilmanvaihdolle kannattaisi tehdä jotain..

Iskender Kebab Pizzeria, Varkauden ravintola-arvostelut

Herätys Varkaus, tämä pizzeria ei ainakaan kebabeillaan loistanut. Arvostelujen antama hypetys oli todellisuuteen verrattuna liikaa. Tässä syyt: – Iskender kebab ja tulinen kastike olivat ihan ok makuisia, mutta mitään erikoista ei siinä ollut.

4.5/5(16)

Varkaus | Ravintolat ja kotiinkuljetus | Pizza-online.fi

Kaikki ravintolat kaupungissa Varkaus. Tilaa nopea ruoan kotiinkuljetus netissä. Tarjolla laaja valikoima ruokaa, esim. pizza, kebab, falafel tai sushi.