iisalmen ammattikoulu

Ylä-Savon ammattiopisto ammatilliset perustutkinnot

koulutuspaikkoja jatkuvassa haussa eri aloilla sekä nuorille että aikuisille, yhteishaku, jatkuva haku ysao.fi/koulutus, amiska

Kuntayhtymän Johtoryhmä · Kehittämispalvelut · Jäsenkunnat · Vieremä · Metallityöt

Ylä-Savon ammattiopiston yhteystiedot ja henkilökunta

Oikealla olevien linkkien kautta löydät tietoja henkilökunnastamme ja palvelupisteistämme.Toimipaikkojen linkeistä löydät kartat ja osoitetiedot. Ota yhteyttä tai tule käymään! Toimipaikat: Ylä-Savon ammattiopistolla on toimipisteitä Iisalmessa, Kiuruvedellä, Vieremällä ja Siilinjärvellä.

Koulutukset, Iisalmi – ammattikoulut.fi

Löydä koulutuksesi. Etsi ja vertaile mielenkiintoisia koulutusvaihtoehtoja koulutusalan, koulutustyypin tai opiskelupaikkakunnan perusteella tai käyttäen vapaata sanahakua.

Iisalmen Sanomat – Iisalmen Sanomat

Lue uusimmat uutiset Iisalmen Sanomien verkkopalvelusta. Minkäänlaista keskustelua ei ole julkisuudessa näkynyt Kuopion ja Siilinjärven vesijärjestelyjen yhdistämisestä.

Iisalmen Sanomat (@iisalmensanomat) | Twitter

The latest Tweets from Iisalmen Sanomat (@iisalmensanomat): ”Ensimmäiset turvapaikanhakijat tulossa Iisalmeen. https://t.co/UDN0iU1cXe”

Ammattikoulu – Savon Sanomat

Ammattikoulu Lähihoitajaopiskelijoiden harjoittelupaikkoja uhkaa kadota, kun koulutuskorvauksia ei enää makseta Kotimaa 25.08.2018 . Amiskalaisen arki vuonna 2018: Miika käy koulua yrityksen sisällä . Kotimaa 10.08.2018 . Iisalmen Sanomat Pieksämäen Lehti Warkauden Lehti

Kuvia Ylä-Savon ammattiopiston toiminnasta

Kuvia Ylä-Savon ammattiopiston toiminnasta kuvat

Iisalmen kaupungin ajankohtaiset tiedotteet – Iisalmi …

Iisalmen lausunnoksi ehdotetaan, että koska valinnanvapauskokeilun tulokset ovat olleet kaupungin näkökulmasta myönteisiä ja kokeilua on perusteltua jatkaa nykyisellä toimintamallilla, mikäli siihen saadaan valtion rahoitusta.

Savon ammattiopisto | Sakky | Koulutus tekee hyvää!

Savon koulutuskuntayhtymä, PL 87, 70101 KUOPIO Savon ammattiopisto, Varkauden lukio Puhelinvaihde 017 214 3000, avoinna ma-pe klo 9.00-15.00 Sähköposti: [email protected]

Savonia | Ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Asiantuntijaorganisaatiomme kouluttaa vahvoja osaajia seitsemällä eri koulutusalalla.