hyvä mp3 soitin

Kaikki tuotteet – MP3-soittimet – Soittimet – Audio ja

Sony NW-A45 -MP3-soitin on suunniteltu sopimaan elämäntyyliisi saumattomasti. Vaikka olisit jatkuvasti liikkeellä, on sinulla oltava mahdollisuus kuunnella musiikkia laadukkaasti.

Sony Walkman MP3-soitin 4 GB NWZ-B183B (musta

Perus hyvä mp3-soitin. Paljon mukavempi pitää taskussa kävellessä/juostessa kuin painavaa älypuhelinta. Date published: 2015-08-28. Rated 5 out of 5 by eveliina14 from mahtavq Ostin tämän jonkun aikaa sitten ja tämä on todella hyv ä. …

Reviews: 14

Arvostelussa alle 3 euron MP3-soitin. – …

Jos etsit halpaa MP3-soitinta tässä on hyvä vaihtoehto. Lisää vastaavia halpis MP3-soittimia löytyy muun muassa seuraavista linkeistä: FocalPrice – MP3 soittimet Kuinka ihmeessä on mahdollista valmistaa mp3-soitin, laturi ja kuulokkeet alle kolmen euron ja kuljettaa ne Suomeen samaan hintaan. Voittoakin toiminnasta pitäisi vielä

MP3-soitin – e-ville.com

Ihan hyvä mp3 soitin .Hinta-laatu kohdallaan!Radio toimii ja hyvillä kuulokkeilla positiivinen yllätys!Kuuluu hyvin. Jukka V. – Tervajoki, Finland – ( 02.10.2014 )

3.4/5(61)

Kannettavat soittimet – Gigantti

Kannettavat soittimet, kuten CD-soitin, iPod, MP3-soitin ja radiot, kulkevat helposti mukana matkassa.

Kaikki tuotteet – CD-soittimet – Soittimet – Audio ja hifi

Laadukas DCD-50 CD-soitin on hyvä valinta, kun haluat tyyliä ja laatua. Laitetta voi käyttää joko vaaka- tai pystytasossa, joten se on helppo asettaa eri tyyppisiin kokonaisuuksiin. 32 bit /192 kHz / D/A-muunnin; USB yhteensopivuus ja MP3/WMA yhteensopivuus.Ominaisuudet:

Laadukas mp3 soitin lenkkeilyyn? | MuroBBS

Sep 05, 2013 · Itsellä tuo vanhempi malli ja se on muuten hyvä mutta äänenvoimakkuus-säädin on huonosti siinä kuulokeliitännän vieressä mutta tuokin on kai korjattu siinä + mallissa. Tosin kuulokkeet kannattaa viskata suoraan roskiin ja hommata kunnolliset mutta niinpä se on applessakin tehtävä. Eli hakusessa mp3-soitin lenkki- ja

Kovalevyllinen mp3-soitin autokäyttöön | MuroBBS Oct 03, 2005
Hyvä mp3-soitin autoon? | sivu 2 | MuroBBS Aug 04, 2005
Kannettava MP3 soitin | MuroBBS

See more results

Vesitiiviit Mp3-soittimet uimareiden testissä

Vesitiiviiden MP3-soittimien nimittäin pitäisi mahdollistaa musiikin kuuntelu kovankin kroolauksen lomassa. – Olihan se ihan hyvä idea, että siinä ei ollut johtoja, mutta minulla se ei vaan pysynyt päässä. Speedon soitin sen sijaan sai kaikkien kehut toimivuudestaan vedessä.

Paras soitin äänikirjan / audiokirjan kuunteluun

Jun 07, 2008 · Tämä oli itse asiassa tosi hyvä laite, ainoa huono puoli oli muistin pieni määrä. Siksi halusin vastaavan laitteen suuremmalla muistilla joululahjaksi. minulla on hitachi dmp400n mp3 soitin jolla kuuntelen äänikirjoja. ongelmana sen random soitto, toiset äänikirjat se tajuaa soittaa oikeassa järjestyksessä eli ei sieltä täältä.