hirsimökki hinta

Hirsimökki Hossa 38 – Kuusamo Hirsitalot

Hossa on mukavan kompakti hirsimökki, jossa sopivasti tilaa pienelle perheelle. Makuuhuoneen lisäksi mökin parvella on yöpymistilaa 2 – 3 hengelle. Tämän hirsimökin runko rakentuu nopeasti ja helposti hirrestä ylös vesikattoon saakka.

Hirsimökit ja hirsihuvilat – Honka Suomi

Tunnelmallinen hirsimökki on viihtyisä vapaa-ajan asuinympäristö. Ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu hirsimökki on kuin toinen koti lähellä luontoa ja vuodenaikojen vaihtelua. Hirsimökit sekä hirsihuvilat ovat käytännöllisiä vapaa-ajan koteja myös talviaikaan, sillä modernit hirsirakenneratkaisut takaavat asumisen laadun sekä …

ETUSIVU – Hirsitalot – Hirsihuvilat – Hirsimökit

Komea, tilava 1 1/2-kerroksinen hirsiomakotitalo. Normaali hinta 49.900 €. Alennus 20.000 €! Nyt tämä perustoimitus nettohintaan:

Hirsimökit ja hirsihuvilat – Kuusamo Hirsitalot

Lähes jokaisen hirsimökki- ja huvilamallistomme saat halutessasi myös ympärivuotiseen käyttöön suunnitellulla rakenteella ns. kakkoskotina. Toteutamme loma-asuntosi tarvittaessa myös omilla piirroksillasi, laadukkaasta pohjalaisesta hirrestä.

Hirsimökki, suuri valikoima kotimaisia hirsimökkejä

Onko unelmasi oma hirsimökki vesistön äärellä? Salvos rakentaa hirsimökit pitkällä kokemuksella ja hirsirakentamisen perinteitä kunnioittaen.

Edulliset ja laadukkaat hirsimökki paketit

Rakennemma mökkejä ja muita hirsirakennuksia yhteiskumppaneidemme mallistoista. Hirsimökit ja hirsirakennukset avaimet käteen periaatteella.

Avaimet käteen hirsimökit ja hirsirakennukset

Olemme koko Suomen alueella toimiva hirsirakentaja. Toteutamme hirsimökit ja hirsirakennukset avaimet käteen periaatteella.

Hirsimökki myydään, koti – Ilmoitusopas.fi

hirsimökki myydään alkaen Eur 13. Meillä on 19 ilmoitusta koti / hirsimökki myydään sivustoilta Tori.fi ja 62 muuta.

Edulliset hirsitalot, hirsimökit ja hirsisauna – Tiimatalot

Tiimatalojen valikoimasta löydät hullun halvat 2-laatuiset hirsikehikot erittäin edullisesti.

Talo-/huvilapaketin hinta-arvio – Rakentaja.fi

Tehtiin pari vuotta sitten pieni hirsimökki. Toimituksessa oli hirret, puutavara, ikkunat ja ovet. Kaikki muu hankittiin itse. paketin hinta oli 9000 euroo ja kokonaisuudessaan kustansi vähän alle parikymppiä. Ei sähköä, vesi juoksee ämpärissä. Karu oli paketin sisältö, mutta niin on mökin varustuskin.