halvin moottoripyörän vakuutus

Moottoripyörävakuutus | Maksa niin kuin ajat | If

Halvin moottoripyörän vakuutus eli pelkkä liikennevakuutus voi vaikuttaa houkuttelevalta, mutta se jättää useat vahingot omalle kontollesi. Vakuutuslaskurin avulla voit tehdä helposti vertailua eri kaskojen välillä.

Halvin moottoripyörän vakuutus – rolri.miespuolinen.com

Halvin moottoripyörän vakuutus – Moottoripyörien vakuutusvertailu: Hintaero jopa 3 euroa vuodessa! | Helsingin Uutiset POP Vakuutuksen liikennevakuutus on edullinen

Moottoripyörien vakuutusvertailu

Vuosivakuutus tulee edullisimmaksi, jos ajokuukausia tulee vuodessa paljon, seisonta-ajallinen vakuutus taas silloin, kun ajoneuvoa käytetään vain kesäkuukausien ajan. Myös teho–painosuhde vaikuttaa hintaan kaikilla, lisäksi moottorin iskutilavuus kaikilla muilla, paitsi Fennialla ja Folksamilla.

Moottoripyörän vakuutus | Laske hinta ja osta – POP Vakuutus

POP Vakuutuksen hintalaskurilla tutustut vaihtoehtoihin ja lasket moottoripyörän vakuutuksen hinnan nopeasti, helposti ja turvallisesti verkossa. Voit myös ostaa moottoripyörävakuutuksen kätevästi suoraan verkkokaupassa!

Vertaa moottoripyörävakuutuksia | VERTAA.FI

Moottoripyörän kaskovakuutus verkkokaupasta nyt -27,3 % ammattiliiton jäsenelle. Saat saman bonuksen myös kakkospyöräsi liikennevakuutukseen. POP Moottoripyörävakuutus on edullinen ja kattava turva prätkällesi.

Moottori selvitti: moottoripyörien vakuutuksissa hurjat

Moottorin ensimmäisessä vertailussa vuonna 2007 saman moottoripyörän halvimman ja kalleimman vakuutuspaketin vuosimaksun hintaero oli suurimmillaan vaikuttavat 2 500 euroa. Vuoden 2010 vertailussa hintaero oli 1 600 euroa. Molemmissa vertailuissa suurin heitto löytyi 600-kuutioisista sporttipyöristä.

Moottoripyörävakuutus – Aktia

Henkilöasiakas, hoida pankki- ja vakuutus­asiasi kun se sinulle sopii Jos haluat käyttää verkko­pankkia, jossa tekstikoko ja näppäimet ovat isompia, kirjaudu mobiiliverkko­pankkiin tietokoneelta tai tabletilta.

Moottoripyörävakuutus – Edulliset vakuutukset – POP Vakuutus

Moottoripyörän sähköinen rekisteröinti hoituu helposti vakuutuksen oston yhteydessä Oma Palvelussa. Sinun tulee ensin ostaa vakuutus ja sen jälkeen sinut ohjataan ajoneuvon sähköiseen rekisteröintiin verkossa.

Ajoneuvovakuutus kätevästi netistä edulliseen hintaan | If

Moottoripyörä-vakuutus Kuorma-autovakuutus Matkailuautovakuutus Matkailuvaunuvakuutus Moottorikelkka-vakuutus Mopovakuutus Harrasteauton vakuutus Museoajoneuvo-vakuutus

Moottoripyörävakuutus | Folksam

Moottoripyörän ajokausivakuutus. Moottoripyöräsesonki vaihtelee paljonkin säiden mukaan. Tehdäksemme asian sinulle niin helpoksi kuin mahdollista, tarjoamme ajokausivakuutuksen, jonka hinnassa jo olemme ottaneet huomioon sen, ettei moottoripyörä ole käytössä talvisaikaan.