entisöinti koulutus

Artenomi (AMK), restaurointi – XAMK

Koulutus painottuu huonekalujen ja interiöörien restaurointiin. Restaurointiopinnoissa olen saanut monipuolista ja konkreettista oppia erilaisten materiaalien ja kohteiden restauroinnista, mikä olikin aikanaan ratkaiseva tekijä harkitessani, mihin kouluun hakisin.

Ammattinetti – Ammatit

Koulutus Toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa voi suorittaa käsi- ja taideteollisuuden perustutkinnon artesaani puualaan suuntautuen, jolloin tutkintonimike on puuseppä. Toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa voidaan suorittaa myös verhoilu- ja sisustusalan perustutkinto, pintakäsittelyalan perustutkinto ja puualan perustutkinto.

Kurssit ja koulutus – Ikkunaentisöinti Sininen Ikkuna Oy

KOULUTUS. Toteutamme ikkunaentisöinnin työnäytöksiä, koulutusta ja opastusta. Kohderyhmänä voi olla ikkunamaalarit, opettajat, työpajat, kansalaisopistot tai tee-se-itse ikkunankunnostajat.

Kansalaisopistot.fi » huonekalujen entisöinti

Kansalaisopistot ovat kaikille avoimia oppilaitoksia. Kursseille osallistuu vuosittain yli 650 000 kansalaista. Suomessa on yhteensä 184 kansalaisopistoa ja ne toimivat jokaisen kunnan alueella. Kansalaisopisto voi olla nimeltään kansalaisopisto, työväenopisto, opisto tai aikuisopisto. Kansalaisopistot ovat yksi vapaan sivistystyön oppilaitosmuodoista.

Restauroinnin koulutusohjelma – opiskelupaikka.fi

Restaurointi on poikkitieteellinen koulutusala, jossa opitaan entisöimään vanhoja huonekaluja ja rakennuksia.

restaurointi.net

Valaisimien entisöinti. Yksi oma taitolajinsa on tehdä valaisimista entisenlaisia, mutta silti käyttökuntoisia. Ne pitää yleensä purkaa tätä varten osiin ja ne täytyy ehkä nykyaikaistaa maadoitukseltaan ja rakentaa niihin LED-tekniikka. Sähkötöihin ei saa itse ryhtyä, ellei ole alan ammattilainen.

entisöinti | Teak Oy

Hän kertoo kokeilleensa entisöintiä, joten koulutus kiinnosti. – Käsillä tekeminen tuntuu omalta ja aina voi oppia uutta. Tietoa on tullut jo maaleista ja lakoista. Tämän koulutuksen jälkeen yhtenä vaihtoehtona on puualan opiskelu. – Huonekalujen entisöinti ja kunnostus vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Konservointi AMK-tutkinto – Metropolia …

Konservaattori työskentelee asiantuntijana maailman ja kansallista kulttuuriperintöä säilyttävissä tehtävissä erikoistumisalueensa laajalla sektorilla; mm. museoissa, arkistoissa, kirjastoissa, säätiöissä, yliopistoissa ja erilaisissa projekteissa. Koulutus antaa valmiudet toimia myös itsenäisenä konservointialan yrittäjänä.

Helsingin Verhoilijamestarit ry – Koulutus

Koulutus Haluatko verhoilijaksi? Verhoilijan on hallittava niin puusepän, pintakäsittelijän, mekaanikon kuin vaatturinkin taitoja ja niiden lisäksi myös kyettävä markkinoimaan työtänsä ja tuotteitansa. Helppoja ja kevyitä töitä ei käsityöverhoilijalla juurikaan ole. Työn monipuolisuuden vuoksi ei pelkkä peruskoulutus riitä.

Muotoilu / Käsityö – muotoilija, artesaani, suunnittelija

Tekniikan ja liikenteen koulutusalalla voidaan suorittaa painoviestinnän perustutkinto eli painotuotantoassistentin koulutus. Sisustus- ja kalustesuunnittelu Opintojen tavoitteena on perehdyttää opiskelija julkisten ja yksityisten liike- ja toimitilojen sekä asuntojen kokonaisvaltaiseen tila- ja kalustesuunnitteluun.