egyptin valuutta

Muuntaa Egyptin punta (EGP) ja Euroa (EUR

Tämä Egyptin punta ja Euro Muuntimen on ajan tasalla ja valuuttakurssit alkaen 19 August 2018. Syötä muunnettava laatikossa vasemmalla Egyptin punta. Käytä "Vaihda valuutat" tehdä Euro oletusvaluuttaa. Valitse Euroa tai Egyptin punta muuntaa välisten valuutta ja kaikki muut valuutat.

Valuuttamuunnin – Valuuttalaskuri

Tietoa | Palaute | © 2012-2018 Valuuttamuunnin.com. Valuuttakurssit ovat päivän keskikursseja. | Palaute | © 2012-2018 Valuuttamuunnin.com. Valuuttakurssit ovat

Tietoa Sivustosta · Palaute

Egyptin valuutta – Pankki opas

Egyptin valuutta – kolikot. Egyptin punnan alkuvuosina, 1834 – 1836, maa painoi kuparikolikoita nimellisarvoissa 1 ja 5 para, hopeakolikoita arvoihin 10 ja 20 para, 1, 5, …

Egypti – Wikipedia

Egyptin pinta-ala on noin 1 001 450 neliökilometriä. Egypti on asukasluvultaan maailman neljänneksitoista suurin valtio ja arabimaiden suurin. Suuri enemmistö maan 97 miljoonasta asukkaasta elää Niilin rannoilla, sillä sinne on keskittynyt Egyptin kaikki maanviljelykelpoinen maa-alue.

Pääkaupunki: Kairo (7 438 376 as.)

Kurssi Egyptin punta (EGP) – Egypti – Valuuttakurssit …

Lauantai, 18.8.2018 (Egyptin punta) – ajankohtaiminen vaihtokurssi Egyptin punta 1 € = 20.469 EGP. Kehityksen kaavio Egyptin punta (punta), Vaihtokurssin laskin, Valuuttamuunnin.

Egypti – Varmaa lämpöä ja ihania rantoja – Varaa matkat

Rantaelämän vastapainoksi voit tehdä veneretkiä, aavikkosafarin tai lähteä ostoksille värikkäisiin basaareihin. Lisäbonus Egyptin-lomailijoille on tietysti maan alhainen hintataso niin kaupoissa kuin ravintoloissa.

8/10(1.5K)

VieKuTu – Egypti

Useimmat Egyptin jälkiruoat ovat erittäin runsaita ja makeita. Vuoden ajasta riippuen on tarjolla banaaneita, appelsiineja, viikunoita, melonoita,granaattiomenoita ja guavia. Eqyptin taide käsittää veistoksia, patsaita, arkkitehtuuria, maalauksia ja reliefejä.

Egypti – Varaa matkat Tjäreborgilta

Ja lähellä ovat myös maailman kenties tunnetuimmat nähtävyydet; astele Kleopatran jalanjäljissä muinaisen Egyptin ja pyramidien salaperäiseen maailmaan! Useimmissa hotelleissa on tarjolla All Inclusive ja mikäli haluat perheellesi jotain erityistä, valitset perheystävällisen Family Garden-hotellimme, Waterworld Makadi Beachin .

Valuuttamuunnin – Valuuttalaskuri | FOREX Bank

31.5.2018 Dixin valuutta-automaatit avattu 1.12.2017 Pulaa Brasilian realeista 4.10.2017 Oulun liike muuttaa Toriporttiin 5.10.

RatesFX – Valuuttamuunnin

Alaviitteet: ¹ Valuutta on korvattu Eurolla. ² Valuuttakurssi edeltävältä seitsemältä päivältä.