edullinen raivaussaha

Raivaussaha trimmeri Jonköping 52 cc Tehokas ja edullinen

Raivaussaha trimmeri Jonköping 52 cc Jonköping 52 cc ja sisarmalli 43 cc ovat suosituimmat kevyet raivaussahamme. Jonköping polttomoottori raivaussaha / trimmeri on erinomainen laite trimmeröintiin ja kevyeen raivaukseen. Tehokas ja laadukas moottori tekee pihan ja puutarhan siistimisestä mukavaa ja leppoisaa hommaa.

Halpa raivaussaha tekeekö mitään? – Metsänhoito – …

Tuli myös oppirahat maksettua kun sitten liikkestä iso käytetty raivaussaha 250 eurolla ja oli ihan siisti ja hyvän oloinen.Sitten hetken päästä porsi kun koneessa ollut kiinnileikkautumat jotka kuulemma tulee myös märässä lepikossa pyöriessä kun vettä menee imusarjaan.

Raivaussahat | Akix Konemyynti

Stiga SBC 645 KD Raivaussaha/trimmeri; Jonsered FC 2245 W Raivaussaha; Echo SRM-420 ES Raivaussaha; Selaa tuoteryhmiä

TRIMMERI / RAIVAUSSAHA 52cc JONKÖPING – …

Raivaussaha-trimmeri on valmistettu jämäköistä ja laadukkaista osista. Tällä siistit näppärästi ylikasvaneet ruohot, heinät pihaltasi, sekä myös kivijalan- ja puunjuurista, kulkuväylien, terassien reunoilta ja puiden juurilta helposti sekä nopeasti!.

Moottori- ja raivaussahat – Puuilo

Norrköping raivaussaha 52CC. 99,00 € Lisää koriin Saatavilla OREGON. Oregon Laippa 16″ 0.325″ 1,5mm 66L . 34,90 € Lisää koriin Saatavilla Norrköping. Norrköping trimmerin siima 1,65mm 15m. 2,90 € Lisää koriin Saatavilla Norrköping. Norrköping trimmerin siima 2,4mm 15m. 2,90 €

Raivaussahat | Kone-Glans | Kone-Glans

Uusi kätevä laite kaikkiin pihan töihin! Mukautuva, helppokäyttöinen, edullinen ja suorituskykyinen. Edullinen ammattitason raivaussaha!

Tehokas raivaussaha | Laadukas | Edullinen | Proshop

Tehokas raivaus bensiinikäyttöisellä raivaussahalla. Laaja valikoima ja edulliset hinnat. Laatumerkit kuten AL-KO. Bosch, McCulloch tai Makita.

Raivaussahat edullisesti kotiin toimitettuna! | Taloon.com

Raivaussaha sopii mallista riippuen niin nurmikon siistimiseen, vesakon raivaamiseen kuin moniin muihinkin puutarha- ja metsätöihin. Meiltä löydät tunnettujen merkkien laadukkaat raivaussahat niin moottorilla kuin akkukäyttöisinäkin. Tutustu valikoimaan ja valitse omia tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto.

Käytetyt raivaussahat – Nettikone

Honda UMK 435 raivaussaha. Lisää vertailuun 1 1 1. Honda UMK 435 raivaussaha . 549 € (Hinta sisältää ALV)

Tarjoukset – Vantaan Siemen ja Kone Oy

41802000685 stihl fs 91 raivaussaha sis terÄsetti alv. 24 % 499, 00