edullinen kannettava

Kannettavatietokone.fi – Suomen laajin kannettavien …

Valitse kannettava tietokone Suomen laajimmasta kannettavien tietokoneiden valikoimastamme. Kannettava tietokone on paras kumppanisi niin arjessa kuin vapaa-ajalla! Tarjoamme myös osamaksun sekä yrityksille edullisen leasingvaihtoehdon.

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä · Uutiset · Palaute · Lahjakortti · Tarjoukset · Uusimmat

Kannettavat – Tietokoneet – Verkkokauppa.com

Kannettava tietokone on työkalusi kun haluat surffata netissä, työskennellä toimisto-ohjelmilla, katsoa viihdettä tai kun haluat helposti liikuteltavan laitteen pelaamiseen tai vaativaan laskentatyöhön. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan tehoisen, kokoisen ja tuntuisen kannettavan tietokoneen oli tarpeesi mikä tahansa.

Kannettavat tietokoneet – Gigantti

Lenovo Ideapad 320 14″ kannettava (platinanharmaa) 389 . Norm. Hinta 499€

Mitä tulisi harkita, kun valitset kannettavaa tietokonetta

Painava kannettava sopii kotiin kirjoituspöydälle. Kevyt kannettava kulkee mukanasi ja sopii hyvin esimerkiksi esitelmien pitämiseen. PCMark-sivultamme löydät hyödyllistä tietoa sopivan tietokoneen valintaan.

Microsoftilta edullinen Surface Go -2-in-1-kannettava

Jun 08, 2018 · Microsoftilta edullinen Surface Go -2-in-1-kannettava Viestiketju alueella ’io-tech.fi uutiset’ , aloittaja Juha Kokkonen, 10.07.2018.

Kannettava.fi edullinen tietokonekauppa – kannettavat

Kannettava.fi on edullinen kauppakeskus, jonka valikoimissa on kannettavia tietokoneita kymmeniltä valmistajilta. Meiltä löydät hyvät kannettavat tietokoneet ja miniläppärit nopeasti ja edullisesti.

KANNETTAVAT TIETOKONEET – Veikon Kone …

Veikon Koneelta löydät Applen Retina-näytöllä varustetut läppärit, Acerin kuluttajaystävälliset mallit sekä monia muita merkkejä. Retina. Kannettava tietokone.

Kannettavat tietokoneet – Power.fi

Kiikarissa uusi kannettava tietokone? Powerilta laaja valikoima tunnettujen valmistajien läppäreitä ja laitteita, mm. Apple, Acer, Asus, HP, ja Microsoft. Tarvitset sitä sitten opiskeluun, töihin, pelaamiseen tai surffailuun – löydät tarpeisiisi sopivan täältä. Valikoimamme koostuu PC-, Mac- ja Chromebook-kannettavista.

Cimos Oy – edullinen ja ekologinen käytetty kannettava

Käytetty laatukannettava ,laadukas edullinen tietokone. Edullinen, luotettava ja ekologinen käytetty kannettava tietokone on ekoteko ja harvinaisen järkevää. Myymme ainoastaan yrityskäytöstä poistuneista kannettavista laadukkaimmat. Vaativaan yrityskäyttöön valmistetut koneet poikkeavat monin tavoin ns. markettikoneista.

Lukiolaiskannettava

Miten kannettava täyttää kaikki lukiolaisen tarpeet? Onko se muka oikea laite? Mikään yksittäinen laite ei täytä kaikkia tarpeita. Lukiolaiskannettava on paras väline aineistojen työstämiseen, kirjoittamiseen ja muuhun paikallaan luokassa työskentelyyn.