dna puheaika

DNA Laturi

Lataus on onnistunut vasta kun olet palannut maksun jälkeen DNA Laturiin ja saanut ilmoituksen ’Lataus onnistui’. Onnistuneesta latauksesta lähetetään vahvistus …

Prepaid-liittymät – DNA

DNA Prepaid on nopea DNA 4G -liittymä ilman datakattoa. Valitse sinulle sopiva vaihtoehto.

DNA:n puhelinliittymät

DNA:n liittymissä on edulliset hinnat ja nopea rajaton netti. Mukana on myös EU-datapaketti matkalla käytettäväksi. DNA:n puhelinliittymäasiakkaana saat valikoituja puhelimia aina edulliseen asiakasetuhintaan.

DNA Super Prepaid, 7,90 € | DNA

Sen avulla myös surffaat huippuvauhdilla, sillä liittymä toimii verkon maksiminopeudella DNA:n huippunopeassa 4G-verkossa (jopa 300M). 4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii 3G-verkossa. Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

DNA liittymät ja tarjoukset – katso ja säästä!

Jul 12, 2016 · DNA:n tehokkain 4G-matkapuhelinliittymä DNA Rajaton 4G Super, teoriassa jopa huimalla 300 Mbit/s -nopeudella, tosin käytännössä netin nopeus jää useimmissa tilanteissa murto-osaan tästä. Nopeimmillaan yhteys on isoissa asutuskeskuksissa, etenkin Helsingissä.

4.3/5(38)

Prepaid lataus – Puhelimet ja liittymät – tuki.dna.fi – DNA

Näkyykö tilattu datapaketti kysesellä liitymällä DNA Prepaid -sovelluksessa tai m.prepaid.dna.fi -sivustolla? Mikäli tilattu paketti ei näy saldolla 24 h kuluessa latauksesta, olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme lataustietojen kera, niin …

Dna Puheaikaa Lataus – ZapMeta Hakutulokset

Lisätietoa dna puheaikaa lataus. Tulokset 8 eri hakukoneesta!

Puheajan lataus – oma.hotcom.fi

Puheajan lataus. Puhelinnumeron tulee olla rekisteröity palveluun ennen puheajan lataamista. Kirjoita puhelinnumero ilman maanumeroa. Numero tulee alkaa 0:lla eikä se saa sisältää ylimääräisiä merkkejä kuten ’+’ tai ’-’.