ateenan nähtävyydet

Ateena – Pieni matkaopas

Ateenan nähtävyydet Antiikin ajan nähtävyydet ovat kaikkein suosituimpia nähtävyyksiä Ateenassa, ja niistä keskeisimmille ja suosituimmille on melkoisia tungoksia valtaosan vuodesta. Hankalin ajankohta vierailla on noin klo 10 jälkeen aina myöhäiseen iltapäivään.

Ateenan nähtävyydet – Ateena

Ateenan nähtävyydet Akropolis-kukkula – Akropolis-kukkula on Ateenan tunnetuin symboli ja samalla yksi kaupungin vierailluimmista nähtävyyksistä. Se sijaitsee Ateenan keskustassa ja kohoaa noin 156 metrin korkeuteen merenpinnasta.

Ateena, Kreikka – Parhaat top 10 nähtävyydet

Ateenan kaupungissa on lisäksi useita korkeita kukkuloita. Itse Ateenassa asuu noin 750000 asukasta, ja sen metropolialue mukaan lukien vajaa neljä miljoonaa. Kaupunki toimii Kreikan kulttuurin, yritysmaailman, teollisuuden, politiikan ja talouden keskuksena, ja sen historia ulottuu todella kauas menneisyyteen, aina 1500 luvulle saakka ennen …

Ateena, nähtävyydet – Kreikkaan

Ateenan parhaat nähtävyydet. Vaikka Ateena saattaa ensisilmäyksellä vaikuttaa meluisalta, sekavalta ja ruuhkaiselta kaupungilta, on sillä kuitenkin tarjota pitkä listamaailman erikoisimpiin lukeutuvia nähtävyyksiä.

10 parasta nähtävyyttä Ateenassa – TripAdvisor

Nähtävää ja koettavaa Ateenassa (Kreikka) – TripAdvisor: Tutustu Ateenan suosituimpiin nähtävyyksiin, kaltaistesi matkailijoiden kirjoittamiin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä matkailijoiden aitoihin kuviin.

Ateena: lennot, hotellit ja nähtävyydet – Rantapallon

ateenan nÄhtÄvyydet Ikonisten nähtävyyksien lisäksi Ateenassa on tunnelmallisia kaupunginosia kuten Plaka. Akropoliilla kohtaavat turistit ja muinaiset jumalat

Ateenan nähtävyydet – pienimatkaopas.com

>> Ateenan parhaat paikat ja nähtävyydet kartalla Antiikinaikaiset päänähtävyydet Ateena on ennen kaikkea tunnettu antiikin ajan arkeologisista paikoista ja monumenteista.

Nämä ovat Ateenan nähtävyydet top 15! | Skyscanner …

Historiallinen ja eloisa Ateena on täynnä nähtävää ja koettavaa. Skyscanner kertoo, mitkä ovat Ateenan tärkeimmät nähtävyydet!

Ateenan tärkeimmät nähtävyydet 2018 | Lomalista.fi

Nauti illasta täynnä kummitustarinoita samalla kun löydät Ateenan parhaat piilotetut baarit. Nähtävyydet kartalla Huom: Ollaksesi varma kohteen tarkasta sijainnista, tarkista osoite myös kohteen www-sivulta.

Ateenan nähtävyydet | Matkaopas – Supersaver

Ateenan katedraali, jonka kreikkalainen nimi on Mitropolis, on ortodoksisen arkkipiispan istuin. Katedraalissa on useita pyhimyksenkuvia ja pyhäinjäännöksiä, joita …