asp tili maksimitalletus

ASP tili – Tie asuntolainaan

ASP-tili on suunniteltu 18–39-vuotiaille, jotka haluavat aloittaa asuntosäästämisen joko yksin tai puolison kanssa. Sopimuksessa mukana oleva aviopuoliso voi olla yli 39-vuotias, joten riittää kun toinen teistä täyttää ikärajakriteerit.

ASP-laina 15-39-vuotiaille – Korkotuettua lainaa | …

Avaa ASP-tili ja aloita säännöllinen säästäminen ensiasunnon hankintaan. Kun olet tehnyt talletuksen vähintään kahdeksana vuosineljänneksenä ja säästänyt asunnon hinnasta vähintään 10 prosenttia, lainaamme sinulle loput.

ASP-tili ja säästäminen | Nordea.fi

ASP-tili ASP-tilille säästämällä pääset edullisesti ensimmäiseen omaan kotiin. Kun säästät asunnon hinnasta vähintään 10 prosenttia, lainaamme sinulle loput.

ASP-säästämisen ehdot ja ikäraja – Asuntolaina.org

Mikä on ASP-laina ja ASP-tili? Yläikäraja ASP-tilin avaamiselle on noussut nyt 30 vuodesta 39 vuoteen ja säästämistä voi jatkaa 49-vuotiaaksi asti.

[PDF]

ASP–OHJE / ALAIKÄISET ASP-TALLETTAJAT

ASP–sopimus ja siihen liittyvä ASP–tili Asuntosäästöpalkkiosopimus on sopimuskokonaisuus, joka sisältää ASP–tallettajan ja pan- kin välisen kirjallisen sopimuksen, joka sisältää tietoja pankin vastaantulolainasta, ASP–

ASP-tili – Danske Bank

ASP-säästäjänä pääset kiinni omaan ensiasuntoon ASP-tili – Danske Bank Danske Bank -konserni käyttää omia evästeitään sekä kolmansien osapuolien evästeitä.

Mikä on ASP-laina? – Sinulle – Danske Bank

Ryhdy ASP-säästäjäksi ja ota ensiaskel omaan asuntoon Oletko 18-39 vuotias? Jos et ole aikaisemmin omistanut omaa kotia, ryhdy ASP-säästäjäksi.

Valtiokonttorin kotisivu > ASP-säästäminen

ASP-säästötilin voi avata 15–39-vuotias henkilö, joka ei ole aikaisemmin omistanut 50 prosenttia tai enempää asunnosta. Sopimuksessa mukana oleva aviopuoliso voi olla yli 39–vuotias. Perintönä tai muuten vastikkeettomasti (esimerkiksi lahjana) saatu asunto estää ASP-sopimuksen tekemisen vain siinä tapauksessa, että omistukseen on saatu …

ASP-tili – Säästä helposti ensiasuntoa varten – OP

ASP-tili on vaivaton ja palkitseva tapa säästää ensimmäiseen omaan asuntoon. Kun säästät osan asunnon hankintahinnasta, lainaamme sinulle loput. Näin ASP toimii:

ASP-laina käytännössä – ASP tili

Asuntolainan voi säästämisen jälkeen kilpailuttaa ja ottaa lainan myös toisesta pankista kuin missä ASP-tili sijaitsee. Tämä on hieno asia, koska asuntolainan kilpailuttaminen on helpoin tapa säästää satoja euroja vuodessa – pelkistä koroista!