alkuraskaus ja ruskea vuoto

Alkuraskauden vuoto – Terveyskirjasto – Duodecim

Niukka ruskea vuoto, johon liittyy alavatsakipuja, voi myös olla kohdunulkoisen raskauden merkki. Raskausoireita, kuten pahoinvointia, voi esiintyä sekä normaalissa että poikkeavassa raskaudessa. Emättimen tai kohdunkaulan tulehdukset voivat aiheuttaa niukkaa verenvuotoa.

ruskea vuoto+alkuraskaus: MITÄ? | Keskustelu | Anna

May 01, 2006 · Itselläni alkoi toissapäivänä ruskea vuoto, lueskelin juttuja netistä ja toivoin että kuulun vain näihin 1/3, joilla vuoto ihan harmitonta. No, itselläni eilen sitten tuli ihan selvää vertakin ja tänään sitten verta oikein kunnolla, aivan …

Ruskea vuoto | Keskustelu | Anna Oct 09, 2006
G: Alkuraskauden vuoto | Keskustelu | Anna

See more results

Ruskea vuoto – mistä on kyse ja onko se normaalia

Menopaussin jälkeinen verinen vuoto vaatii aina jatkoselvittelyjä gynekologin vastaanotolla. 8. Yleissairaudet. Kilpirauhasen vajaatoiminta on yleisin tiputteluvuotoja ja epäsäännöllisiä kuukautisia aiheuttava sairaus. Kilpirauhasen liikatoiminta, huonossa tasapainossa oleva diabetes ja muut yleissairaudet voivat aiheuttaa välivuotoja.

Keskustelu – Mistä tämä ruskea vuoto raskauden alussa

Itselläni alkoi ruskea tiputtelu rv 5+0, joka muuttui parissa päivässä ihan veriseksi ja vuotoa tuli parina päivänä paljon, myös kivut olivat välillä kovat. Tämän jälkeen vuoto jatkunut ruskeana tuhruna, nyt rv 10+. Kahdesti on ultrattu, rv 6+4 (syke löytyi) ja rv 9+0. Molemmilla kerroilla pikkuinen voi erinomaisesti.

Ruskeaa vuotoa alkuraskaudessa.. pelottaa! | Vau Foorumi

Ruskea vuoto, jos on verta, niin tarkoittaa, että on vanhaa verta, eikä tuoretta. Mielestäni valkovuotokin voi olla rusehtavaa. Ja ns. tuhruvuoto raskauden alussa on käsittääkseni ihan normaalia ja yleistä, erityisesti, jos on se aika …

Alkuraskauden verinen vuoto | Naistalo.fi | Terveyskylä.fi

Niukka ruskea vuoto, johon liittyy alavatsakipuja, voi olla kohdunulkoisen raskauden merkki. Emättimen tai kohdunkaulan tulehdukset voivat joskus myös aiheuttaa niukkaa verenvuotoa. Yhdynnän jälkeen voi esiintyä niukkaa veristä vuotoa, mikä johtuu emättimen ja kohdunkaulakanava ulkosuun raskaushormonien aiheuttamista …

Raskauden aikainen verinen vuoto | Terve.fi

Jos vuoto on runsasta, hyytynyttä ja siihen liittyy kovia alamahakipuja, on aihetta hakeutua päivystyksellisesti lääkäriin arvioitavaksi. Tutustu: Alkuraskaus -tietopaketti; Alkuraskauden keskenmenot ovat yleisiä eikä niiden estämiseksi ole hoitoa.

Tähän pinoon kaikki, joilla tullut alkuraskaudessa ruskeaa

Jul 04, 2008 · Mulla tuli ja kaikki oli hyvin. Vuoto oli vähäistä eikä hyytymiä. Olisko ollu joskus vkosta 6 eteenpäin. Toivottavasti kaikki sullakin hyvin! #3. xx, 06.04.2008. Ilmoita asiaton viesti. Työkalut. Ilmoita asiaton viesti; Vastaa.

Keskustelu – Niukka vuoto alkuraskaudessa | Raskaus ja

Vuoto kuitenkin loppui, kuten lääkärikin veikkaili. Istukka on siis todennäköisesti siirtynyt ylemmäs. Neuvolaan voisi tietenkin soittaa, mutta minäkin ajattelin ettei siellä oikeastaan voida auttaa jos keskenmenosta on kyse. En huolestuisi turhia, jos vuoto pysyy niukkana (ei klönttejä) ja ei ole kipuja.

Ruskea valkovuoto | Terve.fi

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat. Kun lähetät kysymyksen asiantuntijoille, toimitamme ne eteenpäin nimettöminä. Vastauksia julkaistaan Kauneus ja Terveys -lehdessä Klinikka-sivuilla sekä terve.fi:ssä.